Pozitif ve negatif basınç ve negatif basınç makinesi arasındaki fark

Publish Time: 2021-07-13     Origin: Site

Makine prensibi


Genel olarak konuşursak, pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi, sadece altında negatif bir basınca (vakum basıncı) değil, aynı zamanda üstte de bir pozitif basınca sahiptir. Makine çalışırken alttan pompalanır ve üst basınç çekilir, sadece alt negatif basınç vakumlanmaz aynı zamanda üst basınç da eklenerek pozitif ve negatif basınç olur. Negatif basınçlı makine sadece alttan vakumlanır ve üzerinde basınç yoktur, bu nedenle negatif basınçlı makine olarak adlandırılır. Blister makinesi ve negatif basınç makinesi aynı kavramın farklı isimleridir. Tabii ki, makine sadece "presleme" adımını geçmekle kalmayacak, aynı zamanda tam bir laminasyon işlemi olmak için ısıtma ve diğer işlemlerle işbirliği yapmak zorunda kalacak.


Bitmiş etki


Pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi tarafından yapılan iş parçalarının üç boyutlu etkisi daha güçlü olacaktır. Negatif basınç makinesi yalnızca bir negatif basınç işlevi olduğundan, üzerinde basınç yoktur ve yalnızca hava akışıyla aşağı çekilebilir, bu nedenle iş parçasının köşelerinin, oluklarının ve iş parçasının diğer konumlarının üç boyutlu hissi işlendikten sonra güçlü değil.







Pozitif ve negatif basınçla işlenen ürünler uzun süre soyulmadan saklanabilir. Negatif basınçlı makinenin sıcaklığı sadece iş parçasının yüzeyine aktarılabildiğinden, yan ve oluğun sıcaklık iletimi pozitif ve negatif basınçla karşılaştırıldığında yeterince kapsamlı değildir, bu nedenle bağıl yapışma nispeten zayıf olacaktır ve Ürün 2-3 yıl sonra kolayca düşecektir. Pozitif ve negatif basınç, pozitif basınçlı ısıtma hava akışı yoluyla iş parçasının her parçasına iletilir.Hava akışı, basınç uygulandığında sıcaklığı getirir ve iletim nispeten yerindedir, böylece iş parçasının soyulması kolay değildir. 


Pozitif ve negatif basınç vurgular yapabilir. Parlak film nispeten kalın olduğundan, genellikle 45 filament olduğundan, negatif basınçlı bir makine tarafından yapılıyorsa sıcaklık nispeten yüksek olmalıdır.Sonuç olarak, yüksek sıcaklıktan dolayı çok parlak film çok yumuşak ve film yanmasına neden olmak kolaydır (film ısı ile deforme olur, Yüzeyde düzensiz tavuk derisi desenleri vardır) ve bu şekilde üretilen ürünler piyasada kabul görmez. Bu nedenle vurgulama yapmak isteyen kullanıcıların pozitif ve negatif basınçları satın almaları önerilir.Pozitif ve negatif basınçlar yüksek sıcaklık gerektirmez.Parlaklığı sağlayabilecek yaklaşık 70 derecelik bir hava akımı ile eşit bir hızda basınçlandırılacaktır, filmin yumuşaklığı ve yapıştırıcı Yapışkanlık derecesi.


Peki pozitif ve negatif basınçlı veya negatif basınçlı bir makine satın almak hangi koşullar altında uygundur? Müşteri üreticisi üst düzey rotayı belirlerse, üç boyutlu efekt, parlaklık vb. gerekliyse pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi satın alınabilir ve proje yeni başlamışsa deneme aşamasındaki kullanıcılar dikkate alabilir. Negatif basınçlı bir makine satın almak. Genel olarak konuşursak, negatif basınçlı makine geçiş dönemi için uygundur ve pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi temel olarak ana makinelerdir.




Eşsiz efekt


ZHT pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi tarafından işlenen ürünler iyi bir kalıplama etkisine sahiptir, oluk çizgileri net ve yerindedir, pişirme etkisini elde etmek için çok parlak film işlenebilir ve dört taraf kalıcı olarak gamdan arındırılmaz . Üç boyutluluk, parlaklık ve yapışma, müşterinin süreç gereksinimlerini karşılayabilir.


ZHT laminasyon makinesi ürünleri üst düzey devrelerde konumlandırılmıştır.Pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesinin üretim sürecinde, iş parçaları bitirme, ısıl işlem, boyama ve ardından ince kaplamalı hassasiyet testinden geçecektir. ZHT marka pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesinin çerçeve sacı, önceki kaynak işleminden farklı olarak 6-8 sac kullanılarak sorunsuz bir şekilde birleştirilir ve kaynak yapılır.Piyasada genel olarak popüler olan 4 sac ve kaynak işlemi ile karşılaştırıldığında, Makinenin stabilitesini büyük ölçüde güçlendirir.

Pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi ürünleri Alman teknolojisine uygun olarak üretilmektedir.Elektrikli ev aletleri konusunda Siemens ve Schneider gibi uluslararası markalar da kullanılmakta ve kalite garanti edilmektedir. "Ürünlerimizin elektrik kutuları açılarak müşterilerin tek tek inceleyebilmesi için müşteri endişelerini ortadan kaldırıyor."


Benzersiz maliyet tasarrufu


ZHT'nin pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesinin bir özelliği hava basıncıdır (silikon plaka modu yok). Günümüzde, piyasada sıradan bir silika jel parçası 3500-4500 yuan'da fiyatlandırılmaktadır.Silikajel gerektiren pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinelerinin çoğunun en az bir ay değiştirilmesi gerekir.Silika jeli bir tanesinde değiştirmenin maliyeti yıl zaten çok. "Pozitif ve negatif basıncımız, aynı zamanda avantajlarımızdan biri olan silika jel ihtiyacını ortadan kaldırabilir. Sadece silika jel durumunda, ZHT pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesi, kullanıcılara çok fazla maliyet tasarrufu sağlayabilir.

Ek olarak, ZHT'nin pozitif ve negatif basınçlı laminasyon makinesinin gücü 28KW'dır.Genel olarak, pozitif ve negatif basıncın gücü 30KW'ı aşar, bu da kullanıcılara çok fazla elektrik tüketimi tasarrufu sağlayabilir.




Feedback

The Difference Between Negative Pressure Machine And Positive And Negative Pressure Machine

How To Choose PVC Plastic Film for Cabinets

How To Choose Environmentally Friendly PVC Decorative Film?

How To Identify The Quality of Laminating Door Panels

The Most Commonly Used Materials for Wardrobe Cabinets